Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe knokt zich naar ruime 0-3 overwinning bij Albatross

Epe knokt zich naar ruime 0-3 overwinning bij Albatross

Albatross 1 (zon)

0 - 3

Epe 1

34'
Koen Logen (schot)
72'
Koen Logen (intikker)
80'
Assist: Koen Logen

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

31 januari 2016 14:00

Scheidsrechter

Beek, A.R. van der

Accommodatie

Sportpark Ugchelen
Brouwersmolenweg 444
7339 EE
UGCHELEN
tel. 055-5349670

Epe heeft een mooie en dikverdiende  overwinning behaald tegen Albatross. De Epenaren moesten door de vele blessures en schorsingen met een op meerdere plaatsen gewijzigd team aantreden tegen en bij Albatross in Ugchelen. Traditioneel altijd een zware uitwedstrijd op een zwaar bespeelbaar veld. 

De Epenaren speelden geconcentreerd en gaven bijna geen kansen weg. De wedstrijd speelde zich voornamelijk af op het middenveld en gedurende de 1e helft had Epe het beste van het spel en het meeste balbezit.
In de 20e minuut kwam Epe bijna op voorsprong. Een mooie aanval over rechts, waarna Calvin Overmars , Koen Logen bediende. Koen schoot tegen de Albatross doelman op, de terugspringende bal kwam voor de voeten van Mark van Petersen en ook deze inzet werd door de doelman  tegengehouden ten koste van een hoekschop.

Epe kwam in de 34e minuut op een verdiende voorsprong. Een splijtende pass van de, op het middenveld , zeer goed spelende Sven Hoogenboezem, zette Koen Logen vrij voor het Albatross doel en Koen scoorde de 0-1.

Albatrosse kon daar weinig tegenover zetten, hoewel vlak voor de rust, vanuit een hoekschop de bal bijna in het Epe doel gekopt werd, maar de bal werd van de lijn gehaald, zodat de ruststand 0-1 bleef.

Na de rust zette Albatross meer druk maar het Eper middenveld en de Eper aanval, konden door vroeg te storen de aanvallen van Albatross ontregelen en eigenlijk gaf Epe geen enkele kans weg. 

Dit vroege storen resulteerde tevens tot twee doelpunten. Eerst was het Mark van Petersen die in de 72e minuut door het  storen in balbezit kwam, opstoomde naar de achterlijn en de bal teruglegde voor het doel,  waar Koen Logen stond , die beheerst de 0-2 scoorde.

Epe bleef hard werken en het was even later 0-3 door een prachtig doelpunt van, de voor Calvin Overmars ingevallen A-junior, Leon Pannekoek.

Een mooie overwinning voor het hardwerkende Epe die deze overwinning dik verdienden. Er werden hoegenaamd geen kansen weggeven, de verdediging stond goed , hetgeen tevens de  verdienste was van de hele ploeg.
Een mooi verjaardagscadeau voor trainer Hans uit den Boogaart.

De opstelling:
Michel Selhorst, Bas Smit, Tom van Schoonhoven, Dennis Calkhoven, Luuk Berkhoff, Kevin Scholten, Koen Logen, Sven Hoogenboezem, Gerrit Calkhoven, Calvin Overmars (70 Leon Pannekoek), Mark van Petersen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!