Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe verliest van Beekbergen

Epe verliest van Beekbergen

Epe 1 (zon)

3 - 4

Beekbergen 1 (zon)

3'
... (schot)
Koen Logen (kopbal)
43'
Assist: Bas Smit
45'
57'
... (intikker)
83'
... (kopbal)
87'
... (schot)

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

24 januari 2016 14:00

Scheidsrechter

Kuiper, B.

Accommodatie

Sportpark de Wachtelenberg
Sportlaan 5-7; Postbus 236
8162 BE ;
EPE
tel. 0578-612483

Een slechte prestatie van de Eper ploeg, die vlak voor tijd de wedstrijd verloren.
Na een snelle achterstand, door slecht verdedigen, kwam Epe voor de rust terug in de wedstrijd en zelfs op een 3-1 voorsprong.
De 1-1 werd prachtig ingeschoten door Sven Hoogenboezem. Vlak voor de rust een mooie voorzet van Bas Smit die werd ingekopt door Koen Logen en even later was het Gerrit Calkhoven die de 3-1 inschoot.
Na de rust probeerde Epe de voorsprong snel uit te bouwen.  Pech en ongelukkige beslissingen stonden een grotere voorsprong in de weg. Na een kwartier in de tweede helft kwam Beekbergen terug in de wedstrijd vanuit een cornerbal,
Epe ging steeds onsamenhangender voetballen en Beekbergen rook kansen.
Zo ook werden de beslissingen van de scheidsrechter steeds warriger waardoor er veel vrije trappen gegeven werden. In de 85e minuut kwam Beekbergen op gelijke hoogte en vlak voor tijd zelfs op een 3-4 voorsprong.
Een slechte prestatie van de Epenaren, die na een achterstand, door goed voetbal verdiend op voorsprong kwamen, maar in loop van de 2e helft het heft uit handen gaven, waardoor Beekbergen kansen rook en in de wedstrijd terugkwam en zelfs een uiteindelijk verdiende overwinning mee naar Beekbergen kon nemen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!