Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe wint uit van Brummen (2-3} Koen Logen scoort hattrick.

Epe wint uit van Brummen (2-3} Koen Logen scoort hattrick.

Brummen 1 (zon)

2 - 3

Epe 1

23'
Koen Logen (intikker)
... (kopbal)
44'
61'
Koen Logen (schot)
83'
Koen Logen (schot)
... (scrimmage)
89'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

6 december 2015 14:00

Scheidsrechter

Rudolph, P

Accommodatie

Sportpark De Hazenberg
L.R. Beijnenlaan 18
6971 LE
BRUMMEN
tel. 0575-563621

Het defensief gehavende Epe heeft een “moeizame” overwinning behaald op hekkensluiter sc Brummen (2-3).
Op een dramatisch slecht veld, hobbelig, te lang gras en zwaar, moest Epe aantreden. De eerste fase van de wedstrijd lag het spel voornamelijk stil vanwege blessure behandelingen. De spelers hadden behoorlijk moeite met het veld en kwamen niet tot fatsoenlijk voetbal en daarbij kwam dat Brummen behoorlijk fysiek aan het voetballen was, waar de Epenaren het moeilijk mee hadden.

In de 23e minuut de eerste mooie aanval van Epe en had was gelijk raak. Opgezet door Bas Smit, en Gerrit Calkhoven kwam de bal bij Dennis Calkhoven, die met een prachtige aktie zich vrij speelde en hard inschoot. De Brummen doelman pareerde, maar de attente Koen Logen scoorde alsnog de 0-1.

Het bleef een moeizame wedstrijd voor Epe. In de 35e minuut weer een mooie aktie van Dennis Calkhoven die 2 verdedigers passeerde en hard inschoot maar de bal ging over het Brummen doel.

Er werden veel overtredingen gemaakt waardoor het spel  vaak stil lag. Vlak voor de rust was Epe even niet attent genoeg en bijna werd de gelijkmaker gescoord, maar goed keeperswerk van Michiel Selhorst voorkwam de tegentreffer, de ingeschoten bal kon tot hoekschop verwerkt worden.

De hoekschop werd perfect genomen door Brummen en bij de 2e paal kon deze hard in de Eper touwen gekopt worden (1-1)  en dit alles gebeurde vlak voor het rustsignaal.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. Veel overtredingen, veel blessurebehandelingen en weinig goed spel.

In de 65e minuut een prachtige dieptepass van Yannick Heukels bereikte Koen Logen die  de 1-2 scoorde. Even later leek Epe nog verder uit te lopen maar een kans , alleen  voor de keeper, was niet besteed aan Gerrit Calkhoven.

Epe had het beste van het spel  maar moest wel oppassen dat Brummen, door haar opportunistische spel niet terug in de wedstrijd kwam.

In de 80e minuut kwam Epe op een 1-3 voorsprong. Mark van Petersen speelde zich prachtig vrij aan de linkerkant en zette de bal goed voor op de inkomende Koen Logen, die zijn 3e doelpunt aantekende. (1-3) De wedstrijd leek gelopen, maar het venijn zat in de staart.

Vlak voor het einde van de officiële speeltijd taste Epe doelman Michiel Selhorst mis en kon Brummen alsnog op 2-3 komen.

De scheidsrechter liet zeker nog 7 minuten doorspelen en toen ontstonden er nog veel kansen, de meeste voor Epe. Brummen viel aan en kon niet echt gevaarlijk worden, maar de uitvallen van Epe hadden beter uitgespeeld moeten worden.
Koen Logen Sven Hoogenboezem en Calvin Overmars kregen beste kansen maar wisten niet te scoren, waardoor de uitslag uiteindelijk 2-3 werd.

Uiteraard was Koen Liogen met zijn 3 doelpunten de Eper man van de wedstrijd, hoewel de complete ploeg hard voor de overwinning heeft gewerkt.  Uitermate belangrijk was het goede spel van Bas Smit en Lars Timmer, die een zeer belangrijke rol vervulden. om het stugge, opportunistische en fysieke spel  van Brummen te ontregelen.

De Eper fotograaf had problemen met de apparatuur en kon helaas niet het gebruikelijke aantal foto's maken. Volgende keer beter.

KLik hier voor "alle" foto's

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!