Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe wint van koploper Robur et Velocitas, 0-2

Epe wint van koploper Robur et Velocitas, 0-2

Robur et Velocitas 1 (zon)

0 - 2

Epe 1 (zon)

9'
Mark van Petersen (vrijetrap)
33'
Mark van Petersen (vrijetrap)

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

15 november 2015 14:30

Scheidsrechter

Diepen, H.G. van

Accommodatie

Sportpark Kerschoten
Anklaarseweg 330
7316 MK
APELDOORN
tel. 055-5217192

Epe 1, onder aanvoering van aanvoerder Mark van Petersen, won verdiend van koploper Robur et Velocitas.
0-2 was de eindstand, doelpunten twee keer Mark van Petersen uit twee schitterende vrije trappen.

Een verdiende overwinning , waar niet op af te dingen was. Wellicht was een grotere overwinning een betere afspiegeling geweest , want de beste kansen in de tweede helft waren zelfs voor Epe,
De 0-2 stand werd reeds na een dik half uur bereikt.

Epe begon sterk aan de wedstrijd, zette Robur direct onder druk en het was een kwestie van tijd dat Epe op voorsprong zou komen. Het doelpunt viel nadat Robur  op middenveld, Koen Logen door middel van een overtreding moest stoppen. De afstand , ongeveer dertig meter van het doel. 
Mark van Petersen nam de vrije schop en schoot de bal weergaloos mooi in de, voor de doelman, linker bovenhoek. Iedereen stond erbij en keek erna. Een pracht doelpunt en een verdiende voorsprong voor Epe.

Robur probeerde hierna wel in de wedstrijd te komen maar Epe had de wedstrijd volledig in handen. De Epenaren wonnen de duels en gaven verdedigend bijna geen kans weg. De eerste echte mogelijkheid voor Robur was na 24 minuten , toen de verder uitstekend spelende linksback van Epe, Ramon Heukels, onder een bal doorkopte en een Robur spits er vandoor ging, Epe doelman Michiel Selhorst omspeelde, maar naast het doel schoot.

In de 32e minuiut werd Gerrit Caklkhoven onreglementair ten val gebracht, nadat Gerrit enige Roburianen omspeelde. Gerrit werd gestuit net buiten de zestien, op 18,05 meter van het doel :)).

Mark van Petersen achter de bal en wat menigeen verwachtte, gebeurde ook. Mark schoot de bal wederom in de, voor de doelman, linkerbovenhoek, zonder dat er iemand reageerde. alweer een pracht doelpunt (0-2).

Na dit doelpunt probeerde Robur wel de aansluitingtreffer te scoren maar echt gevaarlijk kon Robur niet worden. Een paar keer een corner, maar meer was het niet.

Na de rust probeerde Robur , door meer aanvallers in te brengen het tij te keren. 
De beste kansen kreeg echter Epe.  Mark van Petersen was, vlak na de rust,  nog het dichtsbij , een uitval en een lob over de Robur doelman belandde net naast het verlaten Robur doel .

Robur zette aan, maar Epe bleef gevaarlijk door snelle counters en gaf zelf bijna geen kansen weg. Robur kon slechts gevaar stichten door sommige kopballen die echter het doel misten. In de 60e minuut werd spits Calvin Overmars gewisseld voor Stef Veldwijk. die in de 79e minuut een pracht kans kreeg op de 0-3 maar helaas overschoot.
Vlak voor tijd was doelman Michiel Selhorst nog in beeld door een mooie redding met de voet op een vande weinige kansen voor Robur.

Na 97 minuten, 7 minuten blessuretijd,  beeindigde scheidsrechter van Diepen uit Wezep de wedstrijd.


Klik hier voor video gemaakt door Robur et Velocitas via You Tube

KLik hier voor alle foto's van Ella van den Berg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!