Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe - Vaassen Thriller 2-2 diep in blessuretijd

Epe - Vaassen Thriller 2-2 diep in blessuretijd

Epe 1 (zon)

2 - 2

Vaassen 1 (zon)

6'
Remco Hulleman
30'
Maxime Koutamey
90'
Mark van Petersen (vrijetrap)
90'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

4 oktober 2015 14:00

Scheidsrechter

Veltmaat, R.J.A.

Accommodatie

Sportpark de Wachtelenberg
Sportlaan 5-7; Postbus 236
8162 BE ;
EPE
tel. 0578-612483

Wilskrachtig SV Epe sleept tegen sv Vaassen in blessuretijd nog een punt uit het vuur.

 

Wat niemand op een zonovergoten sportpark “de Wachtelenberg “ nog voor mogelijk had gehouden, gebeurde toch. SV Epe wist in de blessuretijd van de wedstrijd tegen SV Vaassen een achterstand van 2-0 ongedaan te maken en zo eindigde de wedstrijd in een eindstand van 2-2.

Direct na het beginsignaal van scheidsrechter Veltmaat zocht Epe de aanval. Vaassen  liet Epe het spel  maken en probeerde met snelle counters de Eper verdediging te verrassen.

Al in de 6e minuut was Vaassen succesvol. Op rechts werd Wouter van Lent met een diepe bal weggestuurd en diens voorzet bereikte Remco Hulleman bij de tweede paal, die ongehinderd de 1-0 voor Vaassen kon laten aantekenen. Epe probeerde de gelijkmaker te forceren, maar moest steeds op de hoede zijn voor de gevaarlijke counters van Vaassen.  Met name de Vaassense spits Maxime Koutamey vormde een gevaar voor de Eper defensie. Hij was het dan ook, die in  de 30 minuut de 2-0 voor Vaassen scoorde. Volgens velen ging hier een buitenspelsituatie aan vooraf, maar scheidsrechter Veltmaat wuifde het vlagsignaal van de Eper grensrechter weg.

Vaassen liet zich terug laten zakken op eigen helft en de Eper aanval had hier geen echt antwoord op. Verder dan een paar corners en vrije trappen kwam Epe niet.

In de tweede helft hetzelfde wedstrijdbeeld. Epe viel aan en Vaassen verdedigde. In de 54 minuut moest keeper Lars Langhenkel van Vaassen gestrekt naar de hoek na een schot van Max Buis. Enkele minuten later moest de Vaassen keeper opnieuw redding brengen op een schot van Koen Logen. De terugspringende bal werd door Stef Veldwijk over het doel geschoten. Ook Sven Hoogenboezem kreeg nog een kans, maar ook zijn schot werd gepareerd door de keeper.

Op het moment dat de eerste toeschouwers huiswaarts keerden kantelde de wedstrijd alsnog. In de 93e minuut werd een bal van links goed ingekopt door Calvin Overmars  1-2.

Na de aftrap zocht Epe gelijk weer de aanval. Er werd net buiten de zestien meter van Vaassen een overtreding gemaakt en Epe mocht een vrije trap nemen.  Mark van Petersen schoot de bal langs de muur in de handen van Vaassen keeper Veldhuis( hij was ingevallen voor de geblesseerde keeper Langhenkel). Tot afgrijzen van alles wat Vaassen was en tot grote vreugde van alles wat Epe was, liet hij de bal uit de handen glippen, die vervolgens tergend langzaam over de doellijn verdween, 2-2.  Enige ogenblikken later floot de scheidsrechter voor einde wedstrijd.


Opstelling SV Epe: Michiel Selhorst, Yannick Heukels, Valentijn van Velzen ( 77 min. Calvin Overmars), Max Buis ( 66 min. Tom van Schoonhoven), Bart Brummel, Lars Timmer ( 46 min Koen Logen), Gerrit Calkhoven, Stef Veldwijk

Scoreverloop:

6   min. 0-1 Remco Hulleman

30 min 0-2 Maxime Koutamey

93 min 1-2 Calvin Overmars

95 min 2-2 Mark van PetersenKlik hier voor de foto's


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!