Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe probleemloos naar overwinning bij stug Heeten.

Epe probleemloos naar overwinning bij stug Heeten.

Heeten 1 (zon)

1 - 3

Epe 1 (zon)

33'
Koen Logen (schot)
45'
Gerrit Calkhoven (intikker)
Laurens Tepperink (kopbal)
89'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

27 september 2015 14:00

Scheidsrechter

Smeenk, P.

Accommodatie

Sportpark Immerloo
Loostraat 22 A
6924AE
LOO GLD
tel. 0316-261164

Epe 1 heeft een mooie 1-3 overwinning behaald tegen Heeten 1. Traditioneel altijd een moeilijke tegenstander voor de Epenaren die nu ook weer een stug verdedigende tegenstander tegenkwamen.

Epe, met de ervaring van de laatste jaren in het geheugen,  begon direct goed aan de wedstrijd en bood de tegenstander geen gelegenheid om in het spel te komen. De duels werden gewonnen door Epe en het was al snel dat er mogelijkheden kwamen.

Heeten verdedigde met veel spelers en het was in het eerste deel van de wedstrijd moeilijk door deze verdediging heen te komen.  Na een half uur leek Epe een strafschop te krijgen, toen Mark van Petersen in het strafschop gebied ten val kwam na een mooie aanval, maar de overigen prima leidende scheidsrechter Smeenk , stond dicht bij de situatie en liet doorspelen.

Het was uitstel want in de 33e minuut kwam Epe dan ook op een zeer verdiende voorsprong. Een kluwen van spelers op de rand van het  strafschopgebied , waarbij het wel pupillen voetbal leek, maar uiteindelijk kwam de bal in bezit van Koen Logen, die beheerst scoorde.

De tegenstander Heeten had tot op dat moment nog geen enkel gevaar kunnen stichten en kwam nauwelijks over de middenlijn.

Epe bleef na dit doelpunt doorgaan , kregen kansen maar pas vlak voor de rust kwam de ploeg op een 0-2 voorsprong. De zeer goed spelende Gerrit Calkhoven, verlengde een voorzet uit een vrije trap van zijn broer Dennis en de bal ging hierbij over de doellijn. Een mooi moment zo vlak voor de rust.

Na de rust probeerde Heeten door meer fysiek te voetballen beter in de wedstrijd te komen. In de 48e minuut voor het eerst een schot op het Epe doel maar doelman Michiel Selhorst redde bekwaam en uit de daarbij ontstane hoekschop kwam geen gevaar.

Epe herpakte al snel weer het initiatief en kreeg meerdere mogelijkheden, echter tot doelpunten leidde dit vooralsnog niet. Heeten kwam bijna niet meer over de middenlijn. Het werd uiteindelijk    0-3 in de 85e minuut, toen Ramon Heukels de bal in het doel schoot na goed voorbereidend werk van Sven Hoogenboezem.

In de allerlaatste minuut kwam Heeten toch nog tot scoren. Een vrije trap werd in het Eper strafschopgebied gebracht en  Heeten speler Laurens Tepperink kopte van ver de bal prachtig in het Epe doel zodat de eindstand uiteindelijk 1-3 werd.

Een mooie, dik verdiende overwinning van Epe, tegen het altijd moeilijke Heeten.

2015-09-27 Heeten 1 – Epe 1, door Rijk van Ark

Klik hier voor meer fotos's van Ella van den Berg en Rijk van Arck

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!