Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe morst punten tegen Albatross

Epe morst punten tegen Albatross

Epe 1

2 - 2

Albatross 1 (zon)

3'
Jordy Kluitenberg (kopbal)
Mark van Petersen (vrijetrap)
31'
42'
45'
Roel van Vemde (kopbal)

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

20 september 2015 14:00

Scheidsrechter

Kuiper, B.

Accommodatie

Sportpark de Wachtelenberg
Sportlaan 5-7; Postbus 236
8162 BE ;
EPE
tel. 0578-612483

Albatross maakt het SV Epe moeilijk in  de thuiswedstrijd op de Wachtelenberg, uitslag 2-2

Epe kwam al snel op achterstand, zodat Albatross haar geliefde spelletje kon spelen, afwachten, spel ontregelen,  waardoor Epe niet in haar spel kwam. Ook de vele overtredingen en het optreden van de scheidsrechter waren niet in het voordeel van de Epenaren. Heel veel gele kaarten en onderbrekingen.

Epe kwam in de 30e minuut door een goed genomen vrije trap  van Mark van Petersen op een gelijke stand (1-1) Na dit doelpunt kwam Epe beter in haar spel en kwam in de 42e minuut van de eerste helft op voorsprong door een benutte strafschop, na een handsbal van Albatross binnen het strafschopgebied, door Mark van Petersen.  

Even daarna was het Lars Timmer die de bal net naast het Albatross doel kopte, maar het venijn zat in de laatste seconden voor de rust, want een vrije trap van Albatros werd hoog voor het Epe doel geplaatst en in het Eper doel gekopt, zodat de ruststand 2-2 werd.

Na de rust probeerde Epe beter in haar spel te komen maar de ploeg kwam niet echt goed los. Er ontstond ongeveer hetzelfde spelbeeld als voor de rust. Veel overtredingen, warrige beslissingen, veel oponthoud.  De Epenaren creëerden weinig mogelijkheden. Een goede kopkans van Sven Hoogenboezem en een hard schot van Stef Veldwijk, waren nog de beste mogelijkheden. De Epenaren hadden een groot veldoverwicht maar moesten attent zijn op de uitvallen van Albatross, die hierdoor ook mogelijkheden kregen.

Het bleef dus bij een 2-2 gelijkspel. Voor de neutrale toeschouwer wellicht een juiste uitslag, alleen de Epenaren hadden het gevoel dat er zeker meer ingezeten had en dus twee punten verspeeld.

 Voorafgaand aan de wedstrijd waren er twee voorwedstrijden
SV Epe E6 - Albatross E3 uitslag 2-3
SV Epe F3 - Albatross F1  uitslag 11-2

Klik hier voor alle foto's

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!