Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

SV Epe alsnog gepromoveerd naar tweede klas

Voetbalvereniging sv Epe promoveert alsnog naar de tweede klas. Het heeft te maken met verschuivingen van clubs in het zondag- naar het zaterdagvoetbal.

De nummer vier van de noordelijk tweede klas gaat naar de eerste klas; de kampioen in die afdeling, Lemelerveld, nota bene niet. Dat komt omdat die nummer vier met veel minder gespeelde wedstrijden minder verliespunten heeft. 

Onwijs blij

Hoewel de zekerheid daar op dit moment voor ontbreekt is de kans groot dat sv Epe nu in de tweede klas Noord uitkomt samen met voetbalvereniging Heerde. Trainer Martijn de Haas, die zegt 'onwijs blij te zijn'met de promotie van de blauwe leeuwen, geeft aan dat het een ingewikkelde situatie is. "Wij werden op regionale basis ingeschaald, je hebt daarnaast een landelijke component. Dan kan het zo maar zijn dat je als koploper met een veel betere prestatiereeks, alsnog buiten de boot valt en een minder gekwalificeerde ploeg uit een ander gebiedsdeel er met de pluimen vandoor gaat"

Noord of oost

Martijn speelde met Albatross in de eerste klas, waarin Epe op dat moment ook acteerde. Beide verenigingen gingen vaak gelijk op in promotie en degradatie. Of hij een voorkeur heeft voor oost of noord? "Niet echt, aan de ene kant de derby met Heerde, aan de andere kant alleen de streekderby met WSV. Het hangt ook helemaal af van de indeling zoals de KNVB die morgen (vrijdag) waarschijnlijk bekend zal maken." Hij kan zich deels vinden in onze  conclusie dat sv Epe in noord waarschijnlijk meer kans maakt om te overleven. "Maar we hebben nagenoeg dezelfde spelers als drie jaar geleden toen we al direct weer uit tweede klas oois werden geknikkerd. de groep is gegroeid en is in oost nu ook zeker niet gelijk degradatiekandidaat."

 

Epe verliest ruim van Colmschate

Epe 1 (zon) - Colmschate 1 (zon)

Epe 1 heeft haarr laatste thuiswedstrijd van het seizoen ruim verloren. Eigenlijk stond er voor de thuisploeg niets meer op het spel, terwijl tegenstander Colmschate voor de nacomnpetitie strijdde. Epe kwam door een mooi afstandschot van Dennis Wiltink in de 10e minuut op voorsprong, maar dat was van korte duur. Dubbel balverlies op het midenveld resulteerde in een counter die perfect werd afgema... meer ยป

  • 4 mei 2014, 14:00
06-04-2014

Gazelle De 1 (zon) - Epe 1 (zon)

23-03-2014

Heeten 1 (zon) - Epe 1 (zon)

16-03-2014

Epe 1 (zon) - Albatross 1 (zon)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!