Handelsbanken Jeugdtoernooi - SV Epe

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Handelsbanken Jeugdtoernooi

Handelsbanken Jeugdtoernooi

HB_LARGE_RGB.jpg
      
Jeugdtoernooi 2022

Dit jaar wordt het toernooi gesponsord door Handelsbanken

Kantoor Handelsbanken Apeldoorn is op zaterdag 11 juni 2022 de trotse hoofdsponsor van het SV Epe Jeugdtoernooi.

Op die dag strijden diverse verenigingen uit de omgeving om de felbegeerde titel. Handelsbanken Apeldoorn draagt als lokale bank graag bij aan het sportieve welzijn van de jeugd. Handelsbanken is een Zweedse bank die sinds enkele jaren in Nederland lokaal actief is op het gebied van vastgoedfinancieringen, woninghypotheek en vermogensbeheer. Duurzaamheid en aandacht voor mens en maatschappij vormen belangrijke thema’s. Het leveren van een bijdrage voor dit toernooi vormt hier een mooi voorbeeld van.
  

Er hebben zich inmiddels 47 teams opgegeven van de volgende clubs:

BAS uit Biddinghuizen, Berkum uit Zwolle, csv Apeldoorn, CSV '28 uit Zwolle, Emst, SV Epe, ESC uit Elburg, Hattem, Heerde, Nunspeet, Rohda Raalte, Voorwaarts uit Twello, WHC Wezep, Wijhe '92 , WVF uit Zwolle en tot slot Zeewolde.
SV Epe kent al jarenlang de geweldige traditie om het voetbalseizoen voor onze lager spelende jeugd af te sluiten met een toernooi voor de jeugd die speelt in de 2e klasse of lager. In 2020 en 2021 kon het toernooi niet doorgaan vanwege Corona, maar nu kan het weer!

Voor de pupillen is dat in de ochtend van 9 tot 12 en, in de middag diezelfde dag tussen 13 en 17 uur, komen de junioren aan bod. De jeugd wordt in de watten gelegd met limonade en friet. Daarnaast mogen ze nog voetballen ook! Na afloop van elk dagdeel is er voor elk team een prijs/beker beschikbaar. 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!