2023-03-04; EPE 5 - ELSPEET 3 : 3-0 update

nu mét foto's van Ella van den Berg

Klik hier voor de foto's van Jeroen van den Berg

Klik hier voor de foto's van Ella van den Berg

EPE 5 WINT MET 3-0 VAN ELSPEET 3
Vandaag stond de wedstrijd tegen Elspeet 3 op het programma. Oftewel de nummer 7 tegen nummer 8 de winnaar van deze pot zou goede zaken doen in de strijd om plek 4.
Vandaag stond Ben Braakman op het doel die Jarno verving.
Epe begon goed aan de wedstrijd en kwam in minuut 15 op voorsprong door een voorzet van Twan die door 2 elspeters werd gemist en zo voor de voeten van Mitchel kwam die de 1-0 tegen de touwen schoot. Daarna was het een velle strijd om de bal vooral op het middenveld ging het er hard aan toe. Totdat Niek Riphagen de bal kreeg. Niek dribbelde met de bal naar binnen en plaatste de bal zo van 20 meter in de kruising. Een wereld doelpunt die zorgde dat we met 2-0 de rust in gingen.
De 2e helft was erg rommelig met veel bal verlies bij beide ploegen het leek op een 2-0 winst af te streven voor Epe. Totdat Romeo de zoveelste bal naar voren schoot en goed opgevangen werd door Niek R. Niek liep 1 op 1 met de keeper en maakte geen fout. De 3-0 was daar en ook meteen het fluitsignaal.
Epe doet dus goede zaken voor plek 4. Nog een woordje van dank aan de jongens van de 19-2 die ons kwamen versterken! @leonbergie3110 @sem_vandebrug 📸: @ella.vandenberg.g @fotografie_jvdb