Prachtige jubileumavondwedstrijd Epe (selectie 2008-2010) tegen Sponsor Van Norel - SV Epe

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Prachtige jubileumavondwedstrijd Epe (selectie 2008-2010) tegen Sponsor Van Norel

Prachtige jubileumavondwedstrijd Epe (selectie 2008-2010) tegen Sponsor Van Norel

10 september 2022 9:45


HOOFDSPONSOR Van Norel Bouw uit Epe speelde in het kader van haar 75 jarig bestaan een jubileumwedstrijd tegen een selectie van SV Epe spelers uit de seizoenen 2008-2009-2010

Een prachtig eerbetoon aan de trouwe Hoofdsponsor Van Norel Bouwgroep uit Epe. 

Een selectie van " Oud" SV Epe spelers uit de jaren 2008-2009 en 2010 speelde een wedstrijdje van 2x 35 minuten tegen een team van  de reeds  meer dan 32 jaar trouwe  Hoofdsponsor, die dit jaar haar 75 jarig bestaan vierde.

Voor aanvang van de wedstrijd gingen alle spelers op de foto en feliciteerde SV Epe  voorzitter  Niels Witterholt  directeur Hans van Norel  met het jubileum en overhandigde een mooi ingelijst sponsorshirt.

Het werd een leuke wedstrijd waarbij uiteraard de SV Epe spelers de overhand hadden, maar het team van Van Norel bouwgroep speelde aardig mee. De vele toeschouwers konden genieten van een leuke wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Marcel Strijk.

De voetbalmaten van weleer troffen elkaar na vele jaren weer op het veld. Het team  van trainer en leider Bert en Evert Veldwijk was het voetballen zeker niet verleerd.

Na afloop een zeer gezellig samenzijn in de kantine waar er nagepraat werd onder het genot van een hapje en een drankje. Een zeer geslaagde avond georganiseerd door de sponsorcommissie van SV Epe in samenwerking met Van Norel Bouwgroep.


Klik hier voor de foto's  (volgt later)
IMG_5967_2.jpg

.
Klik hier voor de voorbeschouwing


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!